Steenmarter weren? Gebruik deze effectieve manier vandaag nog!

Wilt u een steenmarter weren maar weet u niet waar u moet beginnen? Lees dan dit artikel nauwkeurig door voor alle informatie over de steenmarter weren. We bespreken alle onderwerpen zo goed als mogelijk door zodat u goed voorbereid bent op wat komen gaat.

Inhoudsopgave

  1. Mag u de steenmarter weren?
  2. Welke producten werken echt?
    1. Ultrasone marter verjager
    2. Anti-marter spray
    3. Steenmarter weren offerte

1. Mag u de steenmarter weren?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat wel en niet mag volgens de Nederlandse wetgeving. Volgens de Nederlandse wet is het niet toegestaan een steenmarter te bestrijden, vangen of doden. Wel mag u de steenmarter verjagen of weren. De steenmarter is in Nederland namelijk een beschermde diersoort waardoor deze specifieke regels gelden.

2. Welke producten werken echt?

Wilt u definitief van overlast van steenmarters af? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Er zijn verschillende producten op de markt die er voor zorgen dat u een steenmarter op afstand kunt houden van bijvoorbeeld uw huis of auto. Op deze manier voorkomt u rommel en vervelende schades.

2.1. Ultrasone marter verjager

weitech pest garden protector 2 met flits ultrasone marter verjagerEen ultrasone marter verjager kan ingezet worden om de steenmarter op gepaste afstand te houden. Dit apparaat zendt ultrasone geluidsgolven uit die steenmarters als onprettig ervaren. Zo kunt u met sommige apparaten tot wel 200m2 aan oppervlakte beschermen. De varianten die wij adviseren hebben wij hieronder op een rijtje gezet.

Bekijk en vergelijk alle producten

2.2. Anti-marter spray

eenzet anti-marter sprayEen anti-marter spray is bedoeld om te spuiten in uw auto. We raden u aan dit vooral te doen in het herfstseizoen, als u op vakantie gaat (Oost en Zuid-Oost Europa) of als u zich in een gebied bevindt waar steenmarters actief zijn. Hieronder hebben wij de sprays op een rijtje gezet die wij adviseren.

Bekijk en vergelijk alle producten

2.3. Steenmarter Weren Offerte

Bekijk hier welke lokale ongediertebestrijders kunnen helpen met het weren van steenmarters. Ontvang vrijblijvend een aantal offertes. Deze tool wordt aangeboden in samenwerking met de ongediertebestrijders van slimster.nl:

 

Lees meer over…